Een nieuwe wind door het Erasmusgebouw

Erasmusgebouw
Het mooiste gebouw van de campus: de Erasmustoren.

Het was een mooi jaar voor de Facultaire Studentenraad Letteren 2012-2013. Wouter, Nina, Nathalie, Erik, David en Lauren hebben er samen met assessor Juul voor gezorgd dat de kwaliteit van het onderwijs binnen de Letterenfaculteit gehandhaafd bleef. Ze hebben zich onder andere bezig gehouden met de overlap van minor- en majorvakken, het verplicht buitenlandverblijf, arbeidsmarktoriëntatie, de verbeteringen van de onderwijsadministratie en de verhuizingen binnen het Erasmusgebouw.

Het was een goed jaar, maar aan al het mooie komt een einde!  Daarom zullen wij eind deze maand onze functies overdragen op de nieuwe, onlangs verkozen leden.

Vanaf volgend collegejaar zullen de volgende personen de studenten van de Faculteit der Letteren vertegenwoordigen in de medezeggenschap:

1. Lara de Die (Engelse taal en cultuur)
2. Sebastiaan Waasdorp (Geschiedenis)
3. Robin Hoeks (Geschiedenis)
4. Sarah Danz (Algemene Cultuurwetenschappen) 
5. Ewoud Stutterheim (Engelse taal en cultuur)
6. Thomas Bonekamp (Griekse taal en cultuur)

Wij wensen onze opvolgers superveel succes toe komend collegejaar! Maar eerst gezellig met z’n allen naar Brabant, om onze kennis en functies over te dragen.

Gegroet,

Facultaire Studentenraad Letteren 2012-2013

Wouter Mrofcynski
Nina den Elzen
Nathalie Minten
Erik Persoon
David Kamps
Lauren Lauret

Wil jij op de hoogte blijven van de werkzaamheden van de FSRL en de ontwikkelingen binnen het Erasmusgebouw? Like dan nú de FSRL op Facebook!