Maak kennis met: Lotte van Middelaar

De FSR Managementwetenschappen behartigt inmiddels alweer een half jaar de belangen van studenten. Maar wie zijn jullie vertegenwoordigers eigenlijk? Het is hoog tijd om nader kennis met ze te maken. Vandaag: Lotte van Middelaar.

Ik ben Lotte van Middelaar en ik ben 21 jaar. In september ben ik begonnen met de master Business Administration, specialisatie strategic human resource management.

Afgelopen zomer heb ik het interdisciplinaire honours programma afgerond. Naast mijn studie werk ik met veel plezier als studentvoorlichter bij Dienst Studentenzaken. Ik heb contact met scholieren over onze bacheloropleidingen per telefoon, chat en e-mail. Verder ga ik graag een rondje hardlopen of een uurtje spinnen.

Dit jaar neem ik als enige vrouw plaats in de Facultaire Studentenraad. Ik ben verantwoordelijk voor het contact met de USR en de verschillende opleidingscommissies. Ik vind het belangrijk dat de studenten van onze faculteit goed worden vertegenwoordigd. Daar zetten wij ons volledig voor in, maar goede input is onmisbaar! Mocht je dus tegen problemen aanlopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.