Maak kennis met: Anna Verhoek (assessor FdM)

‘Ik ben Anna Verhoek, 21 jaar en zit in mijn vierde jaar (bachelor) van de studie Bestuurskunde. Sinds september 2013 ben ik de student-assessor van onze faculteit. Dit betekent dat ik wekelijks ongeveer twee uur vergader met het faculteitsbestuur over onderwijs, onderzoek en meer algemenere zaken. Voor ons als studenten is natuurlijk vooral het onderwijs van belang en ik probeer dan ook zo goed mogelijk de stem van de student te laten horen in deze vergaderingen.

Oorspronkelijk kom ik uit een klein dorpje ergens in Twente, maar al ruim drie jaar woon ik in het centrum van Nijmegen. Elke zaterdag ben ik te vinden bij de scouting als begeleider van kinderen tussen de twaalf en vijftien jaar oud. Daarnaast drink ik als de meeste studenten graag een biertje of wijntje.

Ook het komende half jaar ga ik mijn best doen om de student een stem te geven in de faculteit. Als je vragen of opmerkingen hebt kun je me altijd mailen (assessor@fm.ru.nl) en dan kunnen we jouw probleem proberen op te lossen!’