Dag van de Medezeggenschap

Op woensdag 26 maart vindt de Dag van de Medezeggenschap plaats. Wil jij volgend jaar meepraten over het onderwijs op jouw opleiding of faculteit ga op deze dag dan langs bij jouw Facultaire Studentenraad of de Universitaire Studentenraad! Zij zullen je alles vertellen over de medezeggenschap en hoe ook jij je steentje kan bijdragen op het gebied van onderwijs en faciliteiten voor studenten. Nieuwsgierig? Hieronder vind je een overzicht van wat er deze dag te doen is en waar je informatie kunt krijgen.

Universitaire Studentenraad

De Universitaire Studentenraad zal tijdens de middagpauze van 12.30u – 13.30u met een kraampje op het Pieter Bondamplein (Cultuurcafé)staan. Hier zullen ze laten zien waar zij dit jaar mee bezig zijn. Voor welke onderwerpen zetten zij zich dit jaar in? Wat hebben zij tot nu toe bereikt?Bovendien kun je hier informatie inwinnen over de medezeggenschap in het algemeen en waar jij je volgend jaar voor in zou kunnen zetten!

Facultaire Studentenraad Letteren

De Facultaire Studentenraad Letteren zal je vanaf 10.00 uur over de studenten-medezeggenschap informeren door middel van een heuse spOERtocht! Je vindt ons op het Erasmusplein of in de Refter (afhankelijk van het weer), waar wij je/jullie op een tocht van ong. 15 minuten over de campus sturen. Tijdens deze spOERtocht leren je wat over de faculteit, de medezeggenschap en de OER. Op het einde van de tocht wacht je iets lekkers te eten en te drinken, en de mogelijkheid om met leden van de FSRL te kletsen. Ga dus als onderbreking van het studeren even een stukje wandelen over de campus en doe mee aan de spOERtocht!

Facultaire Studentenraad Managementwetenschappen

Morgen deelt de FSR Managementwetenschappen snoep uit om de medezeggenschap onder de aandacht te brengen. Heb jij vragen over de medezeggenschap op onze universiteit en faculteit of wil je misschien volgend jaar zelf in de FSR, kom dan morgen in de lunchpauze naar de Thomas van Aquinostraat ter hoogte van TvA 5!