De Facultaire Studentenraad Managementwetenschappen stelt zich voor

Foto FSR fdm

De Facultaire Studentenraad (FSR) is een gekozen studentenvertegenwoordiging op facultair niveau. De FSR van de Faculteit der Managementwetenschappen is samengesteld uit zes studenten, die namens alle studenten van de faculteit meepraten en meebeslissen over het beleid dat door het faculteitsbestuur gevoerd wordt. Hierin behartigt zij de belangen van studenten binnen onze faculteit. De FSR vergadert hiervoor ongeveer maandelijks met het decanaat, met docenten en met niet-onderwijzend personeel in de Facultaire Gezamenlijke Vergadering (FGV)

De FSR Managementwetenschappen 2014-2015 wordt gevormd door:
– Jasper Haen (voorzitter) – Bestuurskunde
– Jeroen Hellebrekers (vice-voorzitter) – Politicologie
– Maaike Leppink (penningmeester) – Bestuurskunde
– Ruud Penders (contactpersoon studieverenigingen) – Politicologie
– Sanne Lagendijk (contactpersoon USR) – Bedrijfskunde
– Wijnand RoĆ«ling (contactpersoon OLC’s, beheer social media) – Bestuurskunde/Politicologie

Op de foto v.l.n.r.: Ruud, Maaike, Jeroen, Jasper, Sanne en Wijnand

Heb je een klacht, een vraag of wil je gewoon graag je mening geven over het reilen en zeilen aan de faculteit, stuur dan een e-mail naar de FSR (studentenraad@fm.ru.nl). Input van de student is onmisbaar voor een goede vertegenwoordiging door de FSR. Jullie opmerkingen, meningen en adviezen zijn dan ook meer dan welkom! Volg ons ook op Twitter en like onze Facebook-pagina.