De week van… Dorise

20130615_210958De USR is de afgelopen twee maanden al druk aan de slag gegaan. Maar wat doet een USR-lid nou eigenlijk allemaal in een week? Om daar achter te komen kun je vanaf nu een kijkje achter de schermen nemen. In de “de week van…” vertellen USR-leden hoe hun week er uit zag. Vandaag lees je de week van… Dorise Mulder.

Om mijn week te beschrijven moet ik wel even in mijn agenda kijken wat er ook allemaal weer gebeurd is deze week. “Maandag, 14:30 uur: Voorbereidende vergadering met de Ondernemingsraad in de Aula” Oh ja, toen was ik net op tijd terug uit Duitsland waar ik vandaan kwam liften – dat liften is iets wat ik graag doe – voor de vergadering, waar onder andere het strategisch plan 2015-2020, de werkplekken in het Grotiusgebouw en de werkgroepen van de USR met de Ondernemingsraad besproken werden. ’s Avonds lieten we met het bestuur van CSN (Christelijke Studentenverenigingen Nijmegen) ons gezicht zien bij de Bijbelquiz, georganiseerd door het NEvO (Nijmeegs Evangelisatie Overleg), waar ik halverwege weer weg ging om samen met de USR de koepel van de gezelligheidsverenigingen, het BOS, te feliciteren met hun constitutie. We hebben ze een alles overkoepelende paraplu gegeven, hoe toepasselijk!

De volgende dag, dinsdag, ben ik vroeg naar de UB geracet om mijn tentamen van volgende week te leren. In de lunchpauze had ik even vrij. Dan wel niet om te lunchen, maar om met de PR-commissie van de USR en de Ondernemingsraad te overleggen over onze gezamenlijke PR. De pagina’s Punt! in de VOX magazines zijn daar het resultaat van. In gedachten was ik bij het koepeloverleg van alle koepelvertegenwoordigers van de USR, die ook dat tijdstip plaatsvond. Dubbele afspraken zijn niet zo handig. Soms moet je kiezen. Gelukkig zijn er altijd notulen! ’s Avonds hadden we een ontzettend gezellig bondingsetentje met de USR, ons eerste USR-uitje!

Woensdag was het vooral weer studiedag. Ik vernam dat Jet Bussemaker die dag op de HAN in Nijmegen was met haar HO-tour. Om 10:00 uur ben ik even naar het Huygensgebouw geracet waar we een werkmoment hadden met de PR-commissie van de USR. Daar hebben we aan de nieuwe website van de medezeggenschap gewerkt. Deze maand nog hoopt de USR een mooie nieuwe pagina te lanceren!

Donderdag was het nogmaals weer vooral studiedag. Ik heb me wel de hele dag afgevraagd waarom er nou “16:30 uur – 17:30 uur” in mijn agenda stond. Dat werd me in de middag duidelijk toen ik een what’s appje las met iemands vraag waar de kennismakingsborrel van Dienst Studentenzaken was. Aha, dat was het dus. Een hele gezellige borrel met de mensen achter het regelbolwerk van alles wat met studeren te maken heeft. Ik kijk uit naar de samenwerking met DSZ!
Vrijdag: Studeren. En niet te vergeten: Stukje schrijven voor “De week van…”!