Universitaire Studentenraad lid van het ISO

Vandaag is in de algemene vergadering van het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) de Universitaire Studentenraad unaniem ingestemd als lid van het ISO. Afgelopen jaar werd de USR al aspirant-lid. Het bestuur van het ISO adviseerde positief over een volledig lidmaatschap van de studentenraad. Dit advies is overgenomen door de algemene vergadering waarmee het aspirant-lidmaatschap omgezet werd in een volwaardig lidmaatschap.

“We zijn erg blij met het verkregen lidmaatschap. Het ISO is een waardevolle partner voor de USR. Op deze manier kunnen we onze stem laten horen als het gaat om landelijke discussies. Daarnaast is het een plek waar we advies en informatie kunnen krijgen en zo de medezeggenschap in Nijmegen kunnen versterken.”, aldus Vlek de Coningh.