De kandidaten voor de FSR Managementwetenschappen

Verkiezingen FSR Managementwetenschappen

Van 18-21 mei 2015 kun je de nieuwe Facultaire Studentenraad van de Faculteit der Managementwetenschappen kiezen. Laat je stem dus horen! Hieronder stellen de kandidaten zich graag aan je voor:

 

 

  1. 1.-DennisDennis Walraven, Bestuurskunde

Beste medestudenten. Mijn naam is Dennis Walraven, ik ben 23 jaar en derdejaars student Bestuurskunde. De afgelopen jaren heb ik bestuursjaren  gedaan bij Studievereniging BOW en bij het Landelijk Congres der Bestuurskunde en het lijkt mij geweldig om volgend jaar deel uit te maken van de FSR! Studeren doe je aan de Faculteit en student zijn doe je aan de Faculteit en daarbuiten. De FSR is hét orgaan dat de belangen van de studenten op de Faculteit vertegenwoordigd.  Ik studeer sinds drie jaar aan deze Faculteit en ben ik al enkele jaren langer student. Daarom wil ik er aankomend jaar voor zorgen dat de jullie gehoord en vertegenwoordigd worden! Willen jullie mij aan mijn woord houden en door mij gehoord en vertegenwoordigd worden? Stem dan tijdens de verkiezingen voor de FSR op mij, Dennis Walraven!

  1. 2.-DanielDaniël Wilms van Kersbergen, Bestuurskunde

medestudenten. De meesten van jullie zullen mij niet kennen. Daarom stel ik mij graag even kort aan jullie voor! Mijn naam is Daniël Wilms van Kersbergen. Ik studeer sinds dit jaar met veel plezier Bestuurskunde aan de Faculteit der Managementwetenschappen. Naast mijn studie ben ik trots lid van de N.S.R.V. Phocas waar ik graag in mijn vrije tijd roei en stuur. Als kandidaat voor de Facultaire Studentenraad wil ik mij komend jaar gaan inzetten om de Faculteit der Managementwetenschappen verder te verbeteren. Daarbij vind ik het vooral belangrijk dat de FSR in het komend jaar een orgaan wordt dat voor alle studenten bekend en bereikbaar is. Als ik gekozen word, wil ik mij dan ook inzetten om jullie bij alle relevante zaken te raadplegen. Daarnaast wil ik jullie ook op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en standpunten daarover. Uiteindelijk draait het namelijk niet om de belangen van een kleine groep geïnteresseerde studenten, maar om die van jullie allemaal! De FSR is hét orgaan bij uitstek om veranderingen door te voeren en ik wil dat graag het komende jaar namens jullie doen! Bij verder vragen mag je mij altijd mailen op: d.wilmsvankersbergen@student.ru.nl.

 

  1. 3.-HaikoHaiko Vink, Bestuurskunde

Voordat ik begin met een korte introductie van mezelf, wil ik jullie eerst  allemaal van  harte begroeten en bedanken dat jullie de moeite hebben genomen om deze stukjes te lezen. Ik ben een Achterhoeker die zijn weg in Nijmegen inmiddels wel weet te vinden en ook nog eens derdejaars student Bestuurskunde. Volgend jaar, tijdens een vierde jaar bachelor, neem ik een kijkje in de keuken bij economie en zou ik mij daarnaast met alle liefde inzetten binnen de FSR. De afgelopen jaren ben ik druk geweest met het terug knokken na niet ernstige, maar wel zware gezondheidsproblematiek en daarnaast heb ik mij actief ingezet bij Studievereniging BOW. Door deze twee zaken heb ik de universiteit goed leren kennen en weet ik zowel de letterlijke, als de figuurlijke weg. Participatie verandert, dat behoeft een andere gedachtegang bij zowel de universiteit, maar vooral bij de medezeggenschapsorganen zelf. Dat mensen naar een kamer toekomen om hun mening te geven over zaken waar zij waarschijnlijk geen tijd of interesse voor hebben is een redelijk ouderwets concept. Hoewel ik graag  bij het oude principe blijf, kan en moet dat anders. Een fris en fruitig medezeggenschapsorgaan, dichtbij  alle ‘’soorten’’ studenten, dus niet uitsluitend bij de verenigingsbestuurders, moet en gaat er komen. Hoe? Stem en  wacht rustig af. Als je in de tussentijd toch stiekem al benieuwd bent, kun je uiteraard gerust op mij afstappen. Je hoort nog van ons!

  1. 4.-JolijnJolijn van de Steeg, Bestuurskunde

Beste medestudenten. Mijn naam is Jolijn van de Steeg, ik ben 22 jaar oud en studente Bestuurskunde. Ik wil mijzelf het volgende studiejaar graag inzetten voor de Facultaire Studentenraad. Tijdens mijn tweede en derde studiejaar was ik lid van de OLC bestuuskunde. Het gaf mij voldoening ervoor te zorgen dat verbeterpunten aangepakt werden en ik voelde me goed in de rol van studentenvertegenwoordiger. Ik praat graag met mede-studenten over het wel en wee van de studie, de faculteit en de universiteit en over waar kansen liggen voor verbetering. Het lijkt me een leuke uitdaging om de vertaalslag van deze discussies en gesprekken naar concrete input voor de medezeggenschap nu ook op het facultaire niveau te maken. Ik hoop van harte de kans te krijgen mijzelf in het nieuwe collegejaar als jullie vertegenwoordiger te  mogen inzetten. Ik ben van mening dat mijn ervaring in de OLC Bestuurskunde en mijn inzet en motivatie bij zullen dragen aan een goede uitvoering van deze taak.

 

  1. 5.-SterreSterre Colenbrander, Politicologie

Beste mede-studenten. Mijn naam is Sterre Colenbrander. Ik ben 22 en vierdejaars student politicologie. Volgend studiejaar zou ik me graag in willen zetten voor de Facultaire Studentenraad. In de loop van mijn studie heb ik gezien hoe fijn het is dat studenten ook gehoord worden in het besluitvormingsproces binnen onze faculteit. Studenten zelf weten natuurlijk het beste wat in hun belang is.  Met de steeds dichterbij komende verhuizing van de faculteit, zien we een voorbeeld van een besluit dat grote directe invloed kan hebben op studenten. Ik vind het belangrijk dat
studenten zo min mogelijk lijden onder dergelijke veranderingen en zal me onder andere inzetten voor voldoende (schone) werkplekken en moderne voorzieningen. Ben ik volgend jaar jouw aanspreekpunt en vertegenwoordig ik jouw stem binnen de faculteit? Op mijn inzet kun je rekenen, maar dan heb ik wel jouw stem nodig!

 

  1. 6.-HansHans Krommenhoek, Economie en Bedrijfseconomie

Beste medestudenten. Graag zou ik mezelf even willen voorstellen, ik ben Hans Krommenhoek. Ik ben een tweedejaars economie student op de faculteit en ben 21 jaar oud, voor het studeren heb ik mijn middelbare schooltijd vertoefd in Zutphen en mijn basisschooltijd in het prachtige Schiedam. Wellicht dat sommige van jullie al posters hebben zien hangen met mij erop, daarvoor excuses. Sinds het begin van mijn studententijd ben ik actief bezig binnen mijn studieverenging de ESV. Dit actieve lidmaatschap heeft er zelfs voor gezorgd dat ik in mijn tweede jaar al een bestuursjaar heb mogen mee maken. Tijdens dit bestuursjaar is voor mij de interesse ontstaan voor de Facultaire Studenten Raad. Zo snap ik nu beter wat de verantwoordelijkheden zijn van de Facultaire Studenten Raad. Als een economie student hoop ik op een iets andere manier te kunnen kijken naar uitdagingen die bij de faculteit liggen, en op deze manier mijn meerwaarde te kunnen aantonen voor de FSR. Naast deze andere invalshoek die ik hoop te kunnen brengen ben ik ook iemand die makkelijk aanspreekbaar is, en hoop ik via deze eigenschap er snel achter te komen waar problemen liggen binnen de faculteit. Het is ook daarom dat ik mij graag kandideer voor de Facultaire Studenten Raad. Want via deze manier hoop ik bij te kunnen dragen aan een nog mooiere en nog betere faculteit. Dus het is daarom ook dat ik jullie wil vragen om op mij te stemmen!

 

  1. 7.-MarleenMarleen van Vark, Bedrijfskunde

Beste medestudenten. Mijn naam is Marleen van Vark, ik ben 22 jaar oud en vierdejaars bachelorstudent Bedrijfskunde. Daarnaast doe ik momenteel ook de pre-master van Politicologie. Ik woon al mijn hele studententijd in Nijmegen en ik vind het altijd leuk om iets naast mijn studie te doen, zo heb ik de afgelopen jaren verschillende commissies gedaan bij de studievereniging en ben ik nu bestuur van mijn dispuut. Volgend jaar leek het me weer tijd voor een nieuwe uitdaging en daarom zou ik graag de FSR in willen. Ik heb altijd al ideeën gehad over dingen die naar mijn mening beter kunnen op de faculteit en hier wil ik me dan ook graag hard voor maken komend jaar.  Ik vind medezeggenschap van studenten erg belangrijk, aangezien wij soms heel anders naar bepaalde problemen kijken dan medewerkers van de faculteit. In het debat hierover zou ik jullie graag willen representeren. Verder wil ik me inzetten voor meer faciliteiten en betere communicatie, zodat de mening van de studenten beter gehoord wordt. Ik hoop op jouw stem!