Eline stelt zich voor

De tweede die zich zal voorstellen is Eline Bollaart. Zij is dit jaar de vicevoorzitter van de Universitaire Studentenraad.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Eline Bollaart, en ik ben dit jaar begonnen aan mijn vierde jaar Pedagogische Wetenschappen. Sommige van jullie kennen mij misschien van mijn bestuursjaar bij Stichting RAGweek afgelopen jaar. Tijdens dit jaar heb ik kennis gemaakt met heel veel verschillende organisaties binnen de studentenwereld in Nijmegen en merkte ik dat er op veel plekken veel beter naar studenten geluisterd kan worden. Dit jaar wil ik me daarom focussen op ruimte voor persoonlijke ontwikkeling: ik denk dat de universiteit nog stappen kan maken in het faciliteren van deze ontwikkeling van iedere student, in combinatie met en als aanvulling op de studiegerelateerde ontwikkeling.
Ik ben aangesteld als vicevoorzitter van de USR, en zal er dus voor zorgen dat de USR intern goed draait, zodat ook alle leden de ruimte hebben om hun eigen persoonlijke punten in te brengen en na te jagen. Wanneer we al deze individuen met hun verschillende achtergrond combineren tot een sterk team, denk ik dat we heel veel kunnen bereiken dit jaar!