Lisa stelt zich voor

Als derde zal de secretaris van de 22e USR zich voorstellen, Lisa de Jager:

Hallo, ik ben Lisa de Jager. Ik studeer momenteel Rechten en Bedrijfskunde. Dit jaar vertegenwoordig ik de koepel CSN in de Universitaire Studentenraad. Daarnaast ben ik dit jaar ook de secretaris van de USR. Dit betekent dat ik o.a. het mailcontact van de USR verzorg. Mocht je dus ooit vragen hebben dan kan je naar mij mailen via usr@ru.nl. Ik drink graag koffie dus je mag ook altijd een bakje koffie met mij doen. Ik vind het persoonlijk erg belangrijk dat universiteit een plek is voor persoonlijke ontwikkeling naast je studie en een plek voor iedereen. Ik vind dat iedereen zich thuis moet voelen op de Radboud en de kansen krijgt zich echt te ontwikkelen.  Mocht je nog vragen hebben mail gerust of kom eens langs op de USR-kamer in TvA 1.034!