Flore stelt zich voor

Hallo lieve lezer,

Mijn naam is Flore van Grunsven en dit jaar neem ik zitting in de USR namens AKKUraatd. Ik ben vierdejaars psychologie studente, maar houd me momenteel vooral bezig met USR taken.
Vorig jaar was ik de voorzitter van Studievereniging Psychologie in Nijmegen (SPiN) en in die functie heb ik veel mogen leren over het reilen en zeilen op onze universiteit. Er zijn namelijk een hoop zaken die vanzelfsprekend zijn en goed worden uitgevoerd, maar natuurlijk zijn er nog veel meer zaken waar het een en ander aan veranderd kan worden om iedereen zich op zijn/haar plek te laten voelen op de Radboud Universiteit. Daarom wil ik mij dit jaar vooral in gaan zetten op het thema ‘welzijn’ en ga ik mij bezig houden met verschillende commissies en werkgroepen om de stem van iedere student te vertegenwoordigen op een zo goed mogelijke manier.
Mocht je vragen hebben, spreek me vooral aan en ik zal mijn best doen om er voor jullie allemaal te zijn.

Lieve groetjes,
Flore