Sander stelt zich voor

Hoi allemaal,
Ik ben Sander van der Goes en mag dit jaar de studentenbelangen vertegenwoordigen in de USR namens studentenfractie AKKUraatd, waar ik tevens voorzitter van ben. Zelf studeer ik momenteel Geografie, Planologie en Milieu waarin ik steeds meer de link leg met buitenlandbeleid en geopolitiek. Tevens ben ik afgelopen jaar bestuurslid bij Studieverenigingen Mundus geweest, waar ik me vooral bezig heb gehouden met loopbaanoriëntatie. Het geeft me enorm veel energie om te merken dat ik studenten kan helpen met problemen die zij in dit onderwerp ondervinden. Ik hoop me dit jaar op dezelfde manier in te kunnen zetten voor een adequate loopbaanoriëntatie, waarbij studenten ook in aanraking kunnen komen met andere opleidingen and disciplines op deze universiteit. Ik geloof dat de universiteit voorop zou moeten lopen op het gebied van duurzaamheid. Daarom ga ik me dit jaar hard maken voor een duurzame universiteit waaraan alle studenten zich thuis voelen. Mocht je verder vragen hebben, kan je me altijd mailen via s1.vandergoes@student.ru.nl
Groet,
Sander