Dag van de Medezeggenschap 2017

Erasmusgebouw

Op 14 februari 2017 is het niet alleen Valentijnsdag, maar kun je ook kennis maken met de liefde waarmee de medezeggenschap op faculteiten en centraal niveau de studentenbelangen behartigt. Tussen 12.00 en 14.00 vinden op verschillende faculteiten evenementen plaats of wordt chocolademelk uitgedeeld om aandacht te vragen voor het werk van medezeggenschap.

Daarnaast zal de Universitaire Studentenraad van 12.00 tot 14.00 in De Refter een fotowedstrijd organiseren, waar je een prijs kunt winnen als jij op een bekend decor van de campus de beste pose weet aan te nemen! Hoe vlieg jij bijvoorbeeld op een wreckingball door TvA? We zijn benieuwd!

Kortom: heb jij zaken waar je tegenaan loopt en die de medezeggenschap wat jou betreft op zou moeten pakken? Of ben je gewoon benieuwd naar wat de medezeggenschap voor jou doet? Of wil je gewoon gratis chocolademelk? Kom vooral langs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *