Xander stelt zich voor

Hoi iedereen,

Ik ben Xander van Ulsen, student bestuurskunde en dit jaar maak ik deel uit van de Universitaire Studentenraad namens studentenpartij asap, waar ik ook fractievoorzitter van ben. Afgelopen jaar ben ik bestuurslid geweest bij Start Up Mix Students en ondersteunde ik studenten die hun eigen onderneming wilden opzetten. Ik werd bewuster dat naast studeren veel meer dingen mogelijk zijn waar iedereen ook de kans voor zou moeten krijgen. Komend jaar wil ik mij dan ook hard maken voor verruimen van de mogelijkheden voor actieve studenten, in de meest brede zin van het woord. Of je nou ondernemer, topsporter, mantelzorger of studentbestuurder bent, de universiteit moet meer dan nu het geval is ruimte bieden voor een optimale persoonlijke ontwikkeling. Ook duurzaamheid is dit jaar voor mij een belangrijk onderwerp. Ik zou graag zien dat er meer duurzame opties beschikbaar zijn voor studenten. Mocht je nog vragen of ideeen hebben dan kan jij me altijd aanspreken of mailen naar xandervanulsen@gmail.com.