Marek stelt zich voor

Beste medestudenten!
Mijn naam is Marek Voesenek en ik zit in de USR namens AKKUraatd. Ik ben bachelorstudent Psychologie en inmiddels 24 jaar oud. Dit jaar zal ik mijzelf bezighouden de onderwijskwaliteit, medezeggenschap, loopbaanoriëntatie, invulling van het bindend studieadvies (BSA) en internationalisering. Ik ga natuurlijk nog veel meer doen, maar dit zullen (voorlopig) mijn speerpunten zijn. Dit ga ik natuurlijk samen doen met mijn mede-USR-leden en de fractie van AKKUraatd. Mochten
jullie punten voor verbetering, gekke suggesties of andere feedback hebben over het functioneren van de universiteit, dan ga ik hierover graag met jou in gesprek. Ik ben te bereiken op mijn mail: m.voesenek@student.ru.nl. Kortom heb ik enorm veel zin om jullie te vertegenwoordigen en ik zal er alles aan doen om zoveel mogelijk bewerkstelligd te krijgen.
Met vriendelijke groet,
Marek Voesenek