Maak kennis met: Stijn van den Eijnden

De FSR Managementwetenschappen behartigt inmiddels alweer een half jaar de belangen van studenten. Maar wie zijn jullie vertegenwoordigers eigenlijk? Het is hoog tijd om nader kennis met ze te maken. Vandaag: Stijn van den Eijnden.

‘Mijn naam is Stijn van den Eijnden en ik ben 24 jaar oud. Dit jaar ben ik begonnen met mijn master Politicologie, specialisatie internationale betrekkingen. Graag ben ik bezig met gezelligheid, sport en ander studentenvertier. Natuurlijk is er ook in mijn studententijd ruimte voor serieuzere zaken en daarom zet ik mijzelf graag voor de FSR managementwetenschappen in.

Tot nu toe ben ik voor de FSR vooral bezig geweest met de facultaire website en met de nieuwbouw van de faculteit. Mijn belangrijkste doel is echter het behartigen van jullie belangen. Wanneer er dan ook iets speelt op de faculteit kun je dit altijd aan mij laten weten. Jullie input is belangrijk voor het aanpakken van problemen op onze faculteit.
Ik zie uit naar de tweede helft van mijn jaar bij de FSR en hoop er voor te zorgen dat belangrijke zaken kunnen worden aangepakt!’